Opbouw led profielen

Led opbouw profielen worden gebruikt als opbouwmontage. De montage kan worden uitgevoerd met behulp van dubbelzijdig tape, montageclips of schroeven. Deze profielen zijn daardoor zeer geschikt om achteraf op de meeste soorten ondergronden te monteren.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 38 resultaten wordt getoond

Wij bieden een breed scala aan led opbouw profielen aan, die geschikt zijn voor een breed scala aan verlichtingstoepassingen. De led profielen kenmerken zich door een stralingshoek van 45°of 90° ten opzichte van het montagevlak. Alle profielen kunnen worden gebruikt voor zowel indirecte als directe verlichtingsideeën. Dankzij de opbouw montage kunnen de led profielen achteraf eigenlijk overal worden gemonteerd met de beschikbare accessoires, zoals montagebeugels of met dubbelzijdige tape.

Een simpel voorbeeld is het verlichten van een aanrechtblad in de keuken. Hierbij kan het led profiel met montagebeugels of dubbelzijdige tape onder het bovenliggende keukenkastje worden gemonteerd. De led voeding en bedrading kunnen netjes worden weggewerkt achter de keukenkastjes. De mogelijkheden zijn divers bij toepassingen waarbij de inbouw van led strip profielen niet mogelijk is.

Andere typische toepassingen voor led inbouw profielen zijn, trap verlichting, vitrines, kasten en meubels.