LED STRIPS ENKELVOUDIGE KLEUREN

We hebben een divers aanbod LED strips in enkelvoudige kleuren. We hebben de LED strip kleuren geel, blauw, groen en rood. Met verschillende afmetingen en LEDS per meter heeft u altijd een kleuren LED strip naar wens.

Filter gemakkelijk op prijs en voltage om snel uw gewenste gekleurde LEDstrip aan te schaffen. Door een account aan te maken kunt u prijzen zien en een gekleurde LEDstrip aanschaffen. Nog geen account gemaakt bij ons? Registreer gemakkelijk en snel een profiel.

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Ons aanbod LED strip kleuren

Wanneer je op zoek bent naar een kleuren LED strip zit je altijd goed bij HET LED HUIS. Met ons diverse aanbod kleuren LEDstrips heb je altijd een geschikte LEDstrip kleur. Een rode LED strip of toch liever een blauwe LED strip? Geen probleem. Een ledstrip geel of ledstrip groen hebben we in verschillende afmetingen. Zo heb je altijd een gewenste LEDstrip met kleur. Met de dubbelzijdige 3M plakstrip kunnen de gekleurde LED strips gemakkelijk op veel ondergronden worden aangebracht. Denk hierbij aan ondergronden zoals  hierbij aan traptredeverlichting, koofverlichting of keukenverlichting

Voordelen van een LED strip kleuren

LEDstrips wit is de meest gekozen kleur. Het is namelijk tijdloos en goed samen te stellen bij veel ondergronden en kleuren. Echter is een gekleurde LEDstrip ook een zeer geschikte optie. Bedrijven, organisatie of andere instantie met een bepaalde bedrijfskleur kiezen vaak voor een gekleurde LEDstrip. Een luxe profilering van je merk of pand. Heb je dus bijvoorbeeld een blauw logo en een blauwe huisstijl? Overweeg dan om een blauwe LED strip te gebruiken. Niet alleen luxe en stijfvol maar ook nog eens gepersonaliseerd. Niks voor niks hebben bedrijven al gekozen voor een gekleurde LEDstrip. Met de mogelijkheid om een gekleurde LEDstrip in een LED stucprofiel te plaatsen is het zelf mogelijk om sfeervolle verlichting in stucwerk aan te brengen. Denk bij een gekleurde LEDstrip niet aan kermiskleuren maar breng je huisstijl sfeervol terug in luxe verlichting.