LED STRIP PROFIELEN

LED PROFIEL OPLOSSINGEN

LED strip profielen (ook wel LED profielen genoemd) zijn speciaal ontworpen voor het gebruik in combinatie met LED strips. Het aluminium profiel zorgt voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur van de LED strip (bescherming van de LED strip en de noodzakelijke koeling van de LED strip). Tevens zorgt het aluminium profiel voor een strakke, professionele en eigentijdse uitstraling.

HET LED HUIS heeft de grootste collectie LED strip profielen van Nederland. U heeft de keuze uit meer dan 70 verschillende profielen. Voor elk project is er wel een geschikt LED strip profiel leverbaar.

Een LED profiel worden geleverd met een diffuse (matte) of heldere afdekkap. Een heldere afdekkap laat meer licht door dan een diffuse afdekkap maar de LEDs van de LED strip zijn goed zichtbaar. Een LED profiel met een heldere afdekkap is daardoor zeer geschikt voor toepassingen waarbij het profiel niet in het zicht is geplaatst (indirecte verlichting). Een diffuse afdekkap zorgt voor een fraaie homogene uitstraling van het licht. Het is soms mogelijk dat bij de lagere LED strip profielen in combinatie met een diffuse afdekkap, de individuele LEDs soms nog wel zichtbaar kunnen zijn. Dat heeft te maken met de hoogte van het LED profiel, de gebruikte afdekkap en de gebruikte LED strip. Voor een gedegen advies hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 78 resultaten wordt getoond